woensdag 25 februari 2009

Op het SA forum doe ik mee aan een challange ik ben uitgedaagd door Anja
Maak een layout met een foto van jezelf en gebruik de kleuren blauw en bruin .
Ik vind hemzelf echt mooi geworden.



dinsdag 24 februari 2009

Vanavond was er weer een speedscrap op Scrapdelight, binnen 2 uur was die af.
Wel leuk om een collagefoto te gebruiken, het zijn een boel foto`s tegelijk om te bekijken.

Dit is de elfde layout al deze maand, ik heb er vast zin in.


maandag 23 februari 2009

Vanochtend nog een layout gemaakt ik vond deze foto weer van de week ergens in een mapje. Deze vroeg erom om gescrapt te worden, zo`n lieve knuffel!


zondag 22 februari 2009

Mama werd 78 en dat hebben we gevierd bij ons thuis. Nagenoeg iedereen was er en dat was zo fijn. Mama heeft enorm genoten en ik ben blij met deze familiefoto


Deze ponsen heb ik uit Amerika gekregen. Tilly, mijn nichtje heeft in Dallas een zusje (Esther)wonen, en die kwam voor een paar dagen naar Nederland. Zij was zo lief om voor mij op zoek te gaan naar de Martha Stewart ponsen, die in Nederland nauwelijks verkrijgbaar zijn.
Ik ben hier helemaal blij mee.




zaterdag 21 februari 2009

Gisteravond deze nog even gemaakt, ik was aan het opruimen en kwam dit papier tegen en vond het wel mooi bij de foto.


vrijdag 20 februari 2009

Vanmiddag deze layout gemaakt naar een sketch op het SA-forum. Het is een foto van 2,5 jaar geleden. En dat is goed te zien, ze worden groot. Trouwens als je op de foto klikt wordt deze vergroot waardoor je tekst beter kunt lezen.



dinsdag 17 februari 2009

Vanavond speedscrappen op het Scrapdelightforum. Ik heb er zo`n 2 uur over gedaan , gestoeid met stempelen, glimmermist ,ponsen en stanzen. Heerlijk om in m`n spullen te zoeken naar wat ik nu weer ga gebruiken (ik heb best veel).


zondag 15 februari 2009

Vanmiddag met Jikke naar de film Kikkerdril geweest, Jeppe en Joost bleven bij Marcel voetbal kijken. De film was echt helemaal leuk. Vanavond deze layout gemaakt van Jikke, ze kreeg voor haar verjaardag van Jeppe nog een Pimboli in ze is er helemaal weg van, het liefst slapen ze allemaal bij haar.


vrijdag 13 februari 2009

Op de blog van Ingrid stond een Valentine card sketch challange en hier is mijn uitwerking.
Ik heb maar eens niet de traditionele rood/roze kleuren genomen, Marcel is toch meer van oranje.


woensdag 11 februari 2009

Net nog even een kaartje gemaakt, we hebben een lekker luie vrije woensdagmiddag, het is koud en nat buiten, gelukkig kunnen we ons binnen prima vermaken.


Zo ziet Joost eruit als hij het laatste ontbrekende kaartje van zijn voetbalplaatjes heeft gekregen uit de envelope van Lea. Hoe blij kun je zijn .....


dinsdag 10 februari 2009

Vanavond bij het Scrapdelightforum meegedaan aan speedscrappen en dit is mijn uitwerking
Ik heb een poosje terug bij Simpel Srappen een boekje in een tasje gezien en dat vond ik zo`n leuk idee. En dit is het geworden. Het tasje is van vilt, de schaatsen komen uit het tuincentum, en het boekje is van Creative Imaginations en het papier van October Afternoon. De foto`s heb ik zelf gemaakt, trouwens de hele uitwerking, het was erg leuk om te maken.


















zondag 8 februari 2009

Na de hele dag op visite te zijn geweest vanavond nog meegedaan aan de Sketchy Sunday.
Jikke is veel aan het CD-tje draaien op het moment en ze vind Dochters van Marco Borsato erg mooi, vandaar dat ik het in de layout heb verwerkt.



Ik ben getagged door Angelique om van mijn computer de 6de map met foto`s te openen en daar de 6de foto van te publiceren. De foto is genomen in Disneyworld Orlando en volgens mij is dit Expedition Everest, en ik heb deze attractie maar aan mij voorbij laten gaan. De rij was erg lang fastpasses duurde ook erg lang en eigenlijk kon ik deze wel missen (te snel)

zaterdag 7 februari 2009

Tussendoor ben ik ook af en toe bezig met de foto`s van Amerika. Juist afgelopen week papier binnen gekregen uit Amerika, van Cherry on top, waar ik veel Disneypapier had besteld. Gisteravond deze 2 layouts gemaakt.
Ik vind dit toch lastiger scrappen, want ik wil toch redelijk wat foto`s kwijt en er moet wat bij geschreven, want over een aantal jaren weet ik daar anders weinig meer van.
Terwijl ik die foto`s aan het opplakken was komen er toch veel herinneringen aan een supervakantie weer mijn hoofd in. Ik zou zo weer gaan want ik heb toch het idee dat we nog lang niet alles gezien en gedaan hebben.


woensdag 4 februari 2009

Vanavond was er een online crop op het sa forum, dit is wat er uitgerold is.

Het resultaat van een aantal dagen flink aan het klussen op Jikke haar nieuwe kamer.
De reden dat ze wilde verkassen is dat ze op haar oude kamer niet naar buiten kon kijken en op deze kamer wel.
En hij stond toch leeg.





dinsdag 3 februari 2009

Ik ben afgelopen week druk bezig geweest met het behangen van Jikke`s nieuwe kamer, en het is af. Vannacht slaapt ze er voor het eerst.
Dus nu weer knutseltijd. Ik heb net een geboortekaartje gemaakt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...