zondag 22 juli 2012

july tag TimHoltz

Ik kwam er vanavond achter dat juli al weer bijna voorbij is en Tim`s tag van juli nog gemaakt moest worden.
Hij heeft als thema de 4th of july, maar ja dat is hier niet zo populair. Ik heb me wel aan het rood-wit-blauw gehouden want dat paste uitstekend bij mijn thema; het prachtige hollandse weer van afgelopen tijd, de positieve draai is nr 7 het geluksgetal en links bovenin wat voorzichtige zonnestraaltjes.
alcoholinkt, distressstains, embossingpoeders, paintdabbers, papier, stempel,  allemaal Tim Holtz, verder cardstock en embellishments.
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

donderdag 12 juli 2012

happy birthday kaartje

Vanavond nog even een kaartje in elkaar geknutseld, de basis is een tag, en verder er van alles op en aan geplakt. Met dank aan Heidie.
tagstans en vlinder groot Tim Holtz, doily stans cheerlylinn, stans bloemenrand, takjes en vlinder klein Martha Stewart, bloemenstans en hartjesstans doohickey Magnolia, afdrukje sewing Tilda van Magnolia
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

Update borduren en opruimkistje

Best veel zitten borduren afgelopen week, ik ben daar niet zo snel in , maar hoefde gelukkig ook maar weinig uit te halen. Eerst maar even de hele breedte erin gezet, omdat ik niet zeker wist of het goed zou uitkomen, vooraf goed uitmeten is niet mijn sterkste kant.
 Verder is het vast herkenbaar bij scrappers, overal ligt wat , rommel is het niet, want je hebt het regelmatig nodig.Maar ik heb het nu opgeborgen en op grijpafstand en het ligt niet meer overal en nergens. Ik heb een variatie op een prachtig pinterest idee (klik) , daar waren de blikjes op een rond draaiplateau. Ik vond dit wel handig in een kratje (intratuin), je pakt het makkelijk even mee ergens naartoe. Het zijn conservenblikjes, geschilderd, beplakt met muziekpapier en daar een kantje bovenop.

Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

zaterdag 7 juli 2012

een snelle tag

Vanmiddag tussen de bedrijven door een snelle tag gemaakt, ik was Jikke aan het helpen cupcakes te bakken, fondant figuurtjes te maken en een tag . Gaat best multitasking.
Ik heb een boel stempels incl map van Tim Holtz van iemand overgenomen en daarmee ben ik aan de gang gegaan. Zelfs weer eens met perfect pearls gewerkt.
stempels, inkt, distressstains, perfect pearls, embossingfolder, allemaal TH en verder een stukje verbandgaas
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

woensdag 4 juli 2012

Nieuw borduurwerkje



Ik ben weer begonnen aan een borduurlapje.
Zomers kan dat heerlijk buiten, s`winters zit ik onder de loep en daglichtlamp.
Maar nu kan dat dus heerlijk buiten en voor mijn doen schiet ik ook erg lekker op.
 Ik zag deze Romantic Sampler bij Annelein Design op haar blog en vond hem geweldig. maar via haar was er niet aan te komen. Op zoek gegaan op het net en ik heb hem hier gevonden en gekocht.
Dus nu zit ik met het mooie weer buiten in plaats van binnen aan de scraptafel.


  Dit zijn de kleuren , ik borduur met blomstergarn, uit Denemarken, (voelt als vakantie)
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...