dinsdag 30 juni 2009

Het is alweer een week geleden dat ik wat van me heb laten horen of zien. Ik was druk met van alles, veel in de tuin gewerkt, de rode bessen waren rijp en die zijn geplukt,geritst en daar siroop van gemaakt. De directeur van school van de kinderen nam afscheid en daar heb ik een hele dag als fotograaf rondgehobbeld. We hebben een heerlijk familieweekend gehad in IJlst, waarbij we veel in en op het water zijn geweest. Ik heb voor het eerst in twee jaar weer gekanoëd, heelijk weer en heerlijk vermoeide kindertjes, ze "sliepen"met alle neefjes en nichtjes in de tent. Volgend jaar mag het best een week hoor Mam, zei Joost, dodelijk vermoeid maar o, zo genoten.
Vanavond was dan weer de speedscrap, en dit zijn de uitwerkingen. Na de zomervakantie gaan we er weer mee verder, maar nu eerst 6 heerlijke weken vakantie.

een kaartje, met papier van Pink Paisley

Dit is een al wat oudere foto, van zomer 2003. Heerlijk met z`n drieën dobberen in het opblaas(lees lek) badje. Elke zomer is er wel eentje stuk gegaan. Tuinslang erbij en spetteren maar.

De layout, het papier is van Pink Paisley
1 opmerking:

  1. Wat een mooie layout weer, de achtergrond lijkt wel hout! Leuk papier en die vogeltjes!
    Groetjes, Floortje

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...