dinsdag 5 januari 2010

Yes, het is gelukt met behulp van Janneke voor de tip van nummertjes op het dopje plakken en een dotje paperglaze erop en Marga die de blaadjes voor me uitgeprint heeft omdat het via de downloads van Sabine het mij niet lukte.
Is het eindelijk voor een systeemfreak als ik gelukt om het te krijgen zoals ik het hebben wil. En ik heb zelf de papiertjes gekozen en het boekje in elkaar gezet.
Ik ben er heel tevreden mee. Inmiddels heb ik ook alle ciao kleurtjes bij elkaar gespaard van de AH zegelboekjes, dankzij de mooie aanbieding van Harolds bleef het binnen de perken. En ga ik lekker kleuren. Grappig toch moet je 48 zijn en kleuren weer helemaal leuk vinden.
Het leven is leuk.

Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

9 opmerkingen:

 1. Heee, helemaal goed!!!!!
  Nu kijkt het een stuk makkelijker vind ik. De kleur van de stift komt immers niet altijd overeen met de kleur in de stift. Leuk zo in die bak. Ik heb er nog niet zoveel, dus zitten ze nog even in de etuis van Harolds.

  Veel plezier met kleuren!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent nooit te oud om...................te genieten van kleuren. Wat een geluk dat we dan zo'n mooie hobby hebben. Geniet van je kleurtjes en boekje en wij zien vanzelf jou vorderingen verschijnen op je blog.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke leuk geworden je boekje.

  Wat heb je trouwens al ontiechelijk veel Copics, zeg. Snap ik wel hoor. Hoe meer kleuren je hebt, hoe leuker het wordt om met de Copics 'te spelen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf!!!

  Wat is die leuk geworden zeg ;0)
  Enne mooie bak heb je om je Copics in te doen, mag ikw eten waar je die vandaan hebt, ik heb alles door elkaar ... en hierin is het mooi overzichtelijk.

  Liefs, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh dat ziet er supergaaf uit zo en zo heerlijk overzichtelijk! Ik heb net mijn 2e bestelling van 12 st. binnen dus moet nog even .... ;-).
  Leuke blog ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel handig leuk boekwerk geworden...bij mij liggen ze een beetje te verstoffen..ook zonde eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is een slim idee zo'n boek en nog leuk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent wel goed bezig zeg in het nieuwe jaar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oah, ik zit helemaal te kwijlen boven die bak met Copics.
  Handig, zo'n boekje.
  Groetjes, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...