zondag 11 september 2011

Ik heb m`n borduurwerkje af. Ik had deze gezien op een foto van een stand op een beurs. En toen lang leve google en email lukte me het om het pakket binnen 4 weken in huis te krijgen.Nadat ik hem in huis had vond ik nog deze site en er zijn nog een helboel leuke om te bestellen. Het is zo leuk om te maken. Het borduren is zo vaak mis gegaan met kruisjes verkeerd om zodat ik het hele borduren ongeveer 2 keer heb gedaan. De lintjes en knoopjes was zo klaar. Nu ga ik nog op zoek op het te laten inlijsten, ik hoop maar dat dat lukt met de knoopjes en frutsels erop (tips zijn welkom).
Maar ik ben er helemaal blij mee.


Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

8 opmerkingen:

 1. Prachtig geworden Cora! Inlijsten is niet goedkoop, weet ik uit ervaring.Zelf doen kan ook, maar is wel een secuur werkje. Je kunt het op een passend stuk karton spannen. Om de dikte van de knoopjes e.d. op te vangen, zou je kunnen werken met een dikkere pas-partout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vind ik dit enorm mooi!
  Enne dank je wel voor je lieve woorden op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooo het is geweldig geworden zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohh, wat heb je een mooi lapje gemaakt.Erg schattig met die knoopjes..Als ik jou was zou ik het inderdaad zelf proberen in te lijsten.Bij de Xenos hebben ze (mat-)zilveren vierkante lijsten in allerlei maten. Die veren een beetje mee, als je iets hebt waar wat speling in moet zitten (in dit geval je knoopjes)
  Ik weet niet hoe groot je werkje is, maar je kunt er ook een passepartout omheen kopen/maken..Zelf span ik het werkje wel op, en dan plak ik het met aslan of schilderstape op de achterkant vast.Een extra kartonnetje erachter en niemand die er iets van ziet.
  Ben benieuwd wat je er mee gaat doen.Ik vind het in ieder geval een heel erg leuk werkje..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er leuk uit zeg...erg lief. En zelf inlijsten moet lukken, zeker met de tips die je al gekregen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OOOh Cora ik vind hem beeldschoon!! En zoo leuk met die bedeltjes en knoopjes erop. Lekker werkje he borduren? Voordat ik scrapte deed ik dat ook veel. Als ik dit weer zie krijg ik kriebelende vingers ;-) Echt prachtig!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...