donderdag 14 juni 2012

scrapkampioenschap opdracht 11

Ga in je eigen dorp of stad op zoek naar inspiratie. Dit kan een gebouw of een kunstwerk zijn, een doorkijkje in het park of misschien gewoon de bushalte. Maak hier een foto van en gebruik dit plekje als inspiratiebron op een LO. Die LO hoeft niet over je woonplaats te gaan, maar de inspiratiebron moet wel herkenbaar terug komen. Dus de vorm van het kunstwerk, de kleurencombinatie van een huis of de spijlen van een tuinhek als achtergrond o.i.d.(bedacht door Lidy de Zwaan).Wanneer je de layout in de galerie plaatst, zet daar dan ook de foto van je inspiratieplekje bij, zodat wij de opdracht kunnen beoordelen. Zet de foto em de layout samen in de galerie, selecteer ze beide bij stap 1 wanneer je de layout upload naar de galerie. Op de layout mag dezelfde foto zitten, maar dat hoeft niet, je mag ook voor een andere foto kiezen.

Lastige opdracht voor iemand die in een heel klein dorp op de mooiste plek in Nederland woont. Maar lang leve de prachtige afgelopen winterse periode, Friesland en 11 stedentocht... we zaten vlak bij de "plek des onheils" Balk waar enorm veel aandacht naar uitging, zo ook door de hoge heren van de 11 steden commissie, we kwamen ze tegen na hun inspektierondje op het Slotermeer en dat werd mijn inspiratiefoto. Ik heb een collagefoto gemaakt van wat highlights van het fantastische schaatsweekend dat we hebben gehad.                                     


papier maja design, tickers zelfgemaakt met quickutz alfabet studio
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

3 opmerkingen:

  1. ...super LO Cora...loVe all the bright red hearts running along the bottom...Mel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuk onderwerp Cora, ik kan het me ook nog zo goed herinneren: gaat het nou door of niet? Lijkt me heel byzonder om van dichtbij mee te maken. Superleuke LO!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...