maandag 18 juni 2012

scrapkampioenschap opdracht 18

Nieuw in de scrapbook- en stempelwereld zijn de PanPastels. Wij hebben ze sinds een tijdje in ons assortiment, en zijn hier erg enthousiast over. Ook het designteam van Prima Marketing is er erg enthousiast over. PanPastels zijn cremig pastelkrijt, dat je aanbrengt met sponsjes en speciale Sofft Tools. Daarom vandaag de opdracht om een layout te maken met PanPastels, krijt of chalks. Je kunt ze gebruiken met maskers, je kunt bloemen ermee kleuren, randen aanzetten, enz. Maak een detailfoto van de krijt, chalk of PanPastels en zet bij de opmerkingen hoe je ze gebruikt hebt.



De basis is een vel cardstock. Ik heb de doily lace stans van Martha Stewart uitgeponst en die als mal gebruikt voor de buitenrand, die gekleurd met chalk met behulp van een make-up staafje. De bloemenslinger en tekst gestempeld met versamark en gekleurd met chalk. Wat druppeltjes glimmermist en papiertjes van Prima Marketing en mijn mooiste dochter (ik heb er ook maar èèn) erop geplakt en klaar is Cora.



cardstock, stempels fancy pants en autumn leaves, versamark, chalks, papier van Prima Marketing, doily lace stans mal van martha stewart, glimmermist
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

3 opmerkingen:

  1. Wat grappig zeg dat werken met panpastels... Ik kende het nog niet....
    Je hebt zeker een leuke dochter. Wat heeft ze een gaaf rokje aan!
    Liefs,
    Arja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat geeft dat een mooi effect, Cora! Mooi lootje geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie layout lekker vrolijk en zomers
    Leuk effect zo met de chalks en glimmermist

    Groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...