zaterdag 23 juni 2012

scrapkampioenschap opdracht 21

Een eervolle vermelding van de startwedstrijd! Creëer je eigen achtergrond van je lay out. Dit kan bijvoorbeeld dmv stempelen, met een masker, spray etc. De kleur van de achtergrond is vrij zolang de basis maar effen kleurig is (bedacht door Anneke Verweij). Je begint dus met 1 effen gekleurd vel, en maakt daar zelf een leuke achtergrond van. In de omschrijving beschrijf je hoe je het gemaakt hebt, andere deelnemers kunnen daardoor inspiratie opdoen en wij kunnen makkelijker beoordelen. Je mag op de zelfgemaakte achtergrond andere vellen papier plakken en de layout verder aankleden met embellishments. Maak met de achtergrond een layout zoals je dat zelf wilt. Zorg er wel voor dat een deel van de achtergrond zichtbaar blijft.
 
basis is een vel kraft cardstock , verfrommelt tot een balletje, daarna weer gladgestreken en "gepoetst" met walnut stain distress inkt. , na het inkten toch nog even de strijkbout erover.


Foto`s ingesmeerd met crackle accents en daarna licht "gepoetst" met inkt om de crackles op te vullen. het zijn al oude foto`s (uit 1967) maar zo paste het beter.kraft, cardstock ,bloemenstempel donna downey,mm acryl verf, tags, distressinkt walnut stain, crackle accents
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...