dinsdag 12 juni 2012

scrapkampioenschap opdracht 9- 10 -12


Na een druk weekend en het nieuwe boek van Camilla Läckberg een inhaalslag gemaakt. Opdracht 11 ben ik nog over aan het brainstormen.


Opdracht 9
Vandaag de opdracht om een layout te maken naar aanleiding van een sketch. We hebben hiervoor de sketch gekozen die Annemarie Hoolhorst had gemaakt voor NSD2012. De sketch moet duidelijk terug komen in de layout, verder ben je vrij om het aan te pakken zoals je zelf wilt. Je mag de sketch eventueel ook draaien
 
  Leuke sketch om mee te werken


                                   

                                   
papier van Jillibeansoup stanzen quikutz(hartje, letters) labels stanzen van Magnolia

Deze 10e  opdracht is: Maak een enkele layout waarop je minimaal 6 foto's verwerkt. Je mag zelf weten hoe groot de foto's zijn. Wees creatief en laat zien dat een layout met minimaal 6 foto's heel mooi kan zijn! Wanneer je een dubbele layout (spread) maakt, moeten daar 12 foto's opzitten.

Leuke opdracht om lekker veel foto`s te verwerken, de mannen hebben hier zeilles, veel verder dan zeilles is het niet gekomen, want moterbootje is toch leuker.
papier is van Maja Design, de letters Quickutz, vlaggetjes dienamics

opdracht 12


Een makkelijke opdracht voor me.
Een bijpassende foto, Marcel aan het lezen, gebeurt meestal alleen tijdens de vakantie, en dan worden er foto`s gemaakt

Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.
De opdracht van vandaag: Maak een layout met letters erop, maar zonder titel en journaling. Er mag dus geen titel en geen journaling op de layout zitten, maar er moeten wel minimaal 5 letters op zitten. Je kunt de letters bijvoorbeeld in de achtergrond gebruiken, als embellishment of iets anders. Je mag dessinpapier gebruiken met letters erop, je mag tekststempels gebruiken en er bijvoorbeeld de bloemen of achtergrond mee bestempelen. Thickers en letterstickers mag je ook gebruiken, maar bedenk er dan iets anders mee dan het te gebruiken voor een titel. Kortom, zorg voor letters, zonder tekst.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...