donderdag 13 september 2012

tim`s tag september

Dit keer met metaalfolie (uit de bouwmarkt), alcoholinkt, fietslampje (uit de schuur) verder heb ik het raderwieltje uit de naaidoos gebruikt. een hamer, om butsen in de metaalflie te krijgen en staalwol (uit het keukenkastje) Bij elkaar is het een echte zoekt en gij zult vinden tag geworden.
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

8 opmerkingen:

 1. Wel Cora, ik vind dat je zoektocht heel wat vruchten afwierp. Toch leuk als je met kleine dingen zo'n prachtig geheel kan maken. Ik vind hem 100% geslaagd. Groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is heel erg mooi geworden. Ook ik heb een fietslampje gebruikt. En wel meer dingen die ik toevallig zelf nog had liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm super Cora !!!! Bedankt voor de tip van de metaalfolie uit de bouwmarkt. Ik heb het namelijk ook niet in huis, maar vind het wel een prachtig effect geven.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar ik vind hem helemaal geweldig geworden ondanks je zoekt en gij zult vinden tocht,Cora!!!
  Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ...gorgeous work Cora, I loVe your version of Tim's tag...Mel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je zo nadenkt hoe jij deze tag gaat maken, zonder al die tim artikelen in huis te hebben. Het is je goed gelukt hoor super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super gedaan Cora! Wat je in en om het huis al niet aan scrapschatten hebt liggen;) Vind je tag echt heel gaaf geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ondanks (of misschien wel juist danzij) de huis-, tuin- en keukenspullen is het een gave tag geworden. Dat is nou juist het leuke aan die van Tim, gewoon zijn voorbeeld gebruiken en met je eigen spullen en creativiteit aan de slag gaan. Goed gelukt, trouwens een super idee om het radeerwieltje te gebruiken, moet ik toch eens onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...