maandag 3 juni 2013

opdracht 3 quotes My dream for you

Vandaag weer een leuke opdracht bij het scrapkampioenschap van Creabest

Sinds kort zijn wij actief op Pinterest. Voor wie Pinterest nog niet kent, dit is een social media website waar je foto's en afbeeldingen met elkaar kan delen. Op Pinterest hebben wij verschillende borden waar we je allemaal inspiratie bieden, bijvoorbeeld door scrapbooklayouts te tonen gemaakt door de designteamleden van de merken die wij verkopen.
Voor de opdracht van vandaag ga je onze Pinterest-pagina gebruiken. Je kiest een quote van ons Quotes-bord en gebruikt deze op je layout. De quote moet dus op de layout staan. Dat mag als titel of als journaling, zolang deze maar wel echt op de layout zelf vermeld staat en dus niet op de foto. Hoe je de layout verder aankleed, dat mag je helemaal zelf weten. Je kunt ons Quotes-bord hier vinden:
http://pinterest.com/creabest/quotes/

 
My dream for you
is "give every day the chance to become the most beautiful of your life". mark twain.
De dag dat deze foto`s gemaakt werden was zo`n dag. 13 en 14 jarigen die dammen bouwen in de sloot van net gemaaid gras, en uiteindelijk maar gewoon een wandeling in de sloot gaan maken. Het duurde wel even en herhaaldelijk douchen eer ze zich weer aan hun buitenwereld wilde tonen. Maar wat een lol hadden ze met z`n drie├źn.
 
Papier is van Scenic Route, quote is geprint op een papiertje van Scenic Route, foto`s gemat op zwart cardstock. kippengaas mask gebruikt van TCWS en de rozet is een stans van Tim Holtz
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...