maandag 10 juni 2013

Opdracht 5, 6, 7

Opdracht 7
 
 
Een trend die we al wat langer zien is het gebruik van het chevrons. Een chevronpatroon zijn zigzaglijnen boven elkaar. Voor de opdracht van vandaag maak je een layout waar dit chevronpatroon op terugkomt. Het kan in het papier zitten, je kunt zelf stroken papier snijden in dit patroon, maar je kunt natuurlijk ook stempelen. Ook is er washitape waar het patroon op zit.

 
 
De chevrons zijn gebruikt als pijlen , de foto is echt uit de oude doos, we waren op vakantie op Ameland in een appartement, en prachtig om te zien hoe gebiologeerd ze TV kijken.
Papier is van Pink Paisley
 
Opdracht 6
 
 Maak een layout met een sprookjesthema. (bedacht door Marjoleine). Zorg dat wij het sprookje duidelijk herkennen in de layout, bijvoorbeeld door de naam van het sprookje als titel te gebruiken of versieringen te gebruiken die duidelijk maken welk sprookje het is. Zet bij de omschrijving van de layout bij plaatsing in de galerie welk sprookje je hebt gekozen. Je kunt kiezen uit de volgende sprookjes:
 
 
 
Ppppffffttt dat was hard denken, maar een aantal jaar geleden waren we ergens op een camping in Denemarken en daar zagen we deze laarzen in een boom hangen en deze foto roept wel wat associaties op naar klein duimpje.

Papier is van October Afternooon, letter zijn rub ons van Heidie Swapp
 
 
opdracht 5
 
Voor de opdracht van vandaag gebruik je embossingpoeder (mag van elk merk zijn) op je layout. Je mag zelf weten of je het poeder op een stempelafdruk gebruikt, er stukjes papier mee bedekt of misschien heb je zelf nog een heel ander idee!
 
 
 
Het was een wit vel cardstock, ik heb met een mask en versamark het kippengaas geëmbossed. Ook het randje van de tekst "postzegel" is geëmbossed, net als de camera en de bloem. De bloem en bladeren zijn gestanst uit een oude atlas.

Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...