maandag 4 november 2013

tim`s tag november

Vandaag stond de nieuwe Tim tag online, en die ziet er deze keer wel weer heel gaaf uit, werken met krijt en embossing zodat je het effect van een schoolbord krijgt, voor de jongeren onder ons  geen digibord maar zo`n ouderwets krijtbord.  Met ietwat andere materialen (ik heb een andere embossing gebruikt en had alleen geel krijt dus dat werd chalk, en ik heb het blad uitgeknipt, want ik heb de stans niet ) de labelstempel is van PTI en de tekst is ook wat anders, maar ja het gaat om het hele plaatje toch ? ?
 


Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

9 opmerkingen:

 1. nou als ik eerlijk ben, vind ik deze zeker zo mooi als het origineel van Timmetje! Prachtig hoor, ik moet nog maar gaan verzinnen, hoe deze nu weer te doen, want zowel de stempel, die als embossingpoeder heb ik niet. Hmmm, gelukkig heb ik nog even....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowww dat ziet er gaaf uit zeg, weer een andere techniek..........als we toch wat meer uren in een dag zouden hebben.......... Super Cora!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi, ik moet ook nog even bedenken hoe ik dit ga doen, met misschien wat meer kleur, hehe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great job on your tag! I love how the chalkboard background turned out--really lovely!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch nog even snel voor ik ga wandelen, kon het niet laten, hij is echt prachtig en inderdaad een krijtbord jeetje dat we dat nog ooit zouden zeggen ipv een schoolbord, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Das ist wunderschön geworden. Auch sonst machst du tolle Sachen und ich werde mich mal weiter umschaun gehen bei dir. Liebe Grüße, Dagmar

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hij is schitterend geworden Cora, ik heb em net af en ik zag jouw link, mooie uitwerking.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...