dinsdag 14 januari 2014

Tim`s tag januariTim Holtz gaat ook in 2014 weer door met de tags. Dit is het voorbeeld van deze maand . Die van mij lijkt er dus totaal niet meer op, behalve dat ik ook het zakhorloge heb gebruikt, maar dan in z`n geheel. En flink aantal van de spullen van het voorbeeld heb ik niet en ach zo is het een meer "vrouwelijke " tag geworden. De basis van de tag is gemaakt met het burlap stencil, een mask., zakhorloge is uitgestanst uit goud papier, en daarna om de glim eruit te halen bewerkt met embossingpoeder. Er is nog wel glans te zien als je met de tag wiebelt, maar op de computer gaat dat niet. Bloemen zijn gestanst uit stof en jute. De tekst is samengesteld uit verschillende stempels.

 
 
 
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

5 opmerkingen:

 1. ik vind em schitterend, vooral die bloem vind ik heel mooi, heerlijk dat we weer een jaar verder kunnen met de tags van Tim.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cora,
  Jouw tag is absolutely gorgeous. Timmies tags maken is natuurlijk fun, maar soms heb ik idd het gevoel dat het een goeie marketing stunt is. Of mag ik dat niet luidop zeggen, hihi.
  Ik vind hem prachtig en goed van je dat je zo je eigen stijl eraan geeft.
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Cora, je tag is echt heel mooi.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cora, ik ben via Tim zijn website bij jou terecht gekomen. Ben zelf al jaren een fan van Tim Holtz en zijn produkten. Ik vind je Tag en je andere creaties schitterend, dus ben gelijk maar volger geworden.

  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...