zondag 21 oktober 2012

laatste opdracht stempelkampioenschap creabest

Ook hier zitten we nu alweer op de finale-opdracht, wat vliegt de tijd soms! Voor deze opdracht maak je (hoe kan het ook anders) een kaart met het getal 10 erop, vanwege ons 10 jarig bestaan! Er moet een stempelafdruk op de kaart zitten, maar verder ben je helemaal vrij om te bepalen hoe je de kaart maakt. Het moet wel echt een kaart zijn (formaat mag je zelf bepalen),
 
Als basis heb ik de stempellap van Artspecially 2010 gebruikt , lekker hollands, past mijns inziens goed bij het 10 jarig bestaan van een hollandse scrapwinkel. Ik heb het cardstock eerst met een crackle stempel gestempeld, daarna de afbeelding erop en geembossed met clear embossing. Het lijkt dan op zo`n ouderwets tegeltje. Op cardstock gemat, 9 tegeltjes op èèn grote tegel (= 10)
Dit in de kaart geplakt.
De voorkant een cirkel eruit gestanst met spellbinder, daar mica in gedaan, daarop de 10 geplakt. Spellbinderstans om de uitgestanste cirkel, eerst weer gestempeld met crackle stempel dikke embossing erop.
Wat blommekes en blaadjes toegevoegd.
Achterop de kaart een pocket gemaakt en daar een label in gemaakt met Congrats erop.
 Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

2 opmerkingen:

  1. Mooie kaart Cora en ik ga je volgend jaar vast zien in Zeist! Ook ik ben jouw volger geworden, leuk kunnen we weer van elkaar leren!

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een prachtige kaart Cora, die tegeltjes lijken net echt zo.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...