vrijdag 19 oktober 2012

vervolg stempelkampioenschap uitdagingen

Opdracht 5.
Naar aanleiding van deze sketch

eerst de muzieknoten rand (crafty secrets) gestempeld en uitgeknipt, op zwarte ondegrond geplakt. Ballonnetjes (magnolia) gestempeld en op papiertje van october afternoon geplakt met foam. Happy birthday stempel (papertrey ink) en alweer klaar


Opdracht 6.

Vandaag de opdracht om aan de slag te gaan met een art medium. Maak op de kaart gebruik van multi medium (Ranger), gel medium, modeling paste of een andere textuurpasta. Je kan het medium gebruiken met een masker, maar er is veel meer mogelijk. Voor inspiratie zou je eens kunnen kijken op het blog van Donna Downey, zij werkt in haar art journals veel met deze materialen. http://donnadowney.typepad.com/
Ik ben met liquitex aan de gang gegaan, daarmee een tcws mask ingesmeerd, een nachtje laten drogen.
Tussen de stenen geverfd, om een graffeti idee te creeëren, Met een copic en de airbrush erover om het verweerder te laten lijken.
Foam stempels vam Making memories (wie wat bewaard die heeft wat) ingesmeerd met verf, en daarna nog bij het hart embossing erover.

Het is leuk om te doen , maar deze uitdaging is voor mij echt een uitdaging geweest.
 
Opdracht 7.
Vandaag is de opdracht een kaart te maken waarop je minimaal 2 kleuren embossingpoeder gebruikt. Je kunt verschillende kleuren poeder op 1 stempelafdruk gebruiken, verschillende afdrukken maken waarbij je steeds een andere kleur gebruikt, kleuren over elkaar gebruiken of de kleuren mengen. Zet in de omschrijving met welke kleuren en hoe je de kaart gemaakt hebt, dan kunnen wij makkelijk beoordelen, maar kunnen jullie ook ideeën van elkaar opdoen.


Achtergrond stempel gezet en daarop stanzen die bewerkt zijn met verschillende embossingpoeders, ik heb 6 verschillende gebruikt


 Opdracht 8.

Bij deze opdracht maak je een kaart waarop je verf gebruikt. Gebruik bijvoorbeeld een dabber om randjes te maken of werk met een masker. Gebruik verf om mee te stempelen met bijvoorbeeld foam stempels, maar rubber en clear stempels kunnen ook. Of gebruik verf in de achtergrond, zoals Tim Holtz bijvoorbeeld op de tag voor oktober heeft gedaan.
eerst de achtergrond gestempeld met een cracklestempel en blauw, toen de bomen met bruin en groen, de tekststempel met zilver en het hert met butterscotch en daarna geëmbossed.
De tekst nog geaccentueert met een copic marker
 
Opdracht 9.
Naar aanleiding van deze sketch

                                                   Ik heb er een hele stempelkaart van gemaakt, met als basis kraft cardstock. De bloemen zijn gestempelde en daarna uitgeknipte blaadjes (technique tuesday) Beide zijkantern stempel Tim Holtz, vlinders Tim Holtz, eerst gestempeld, daarna goud embosspoeder erover, kantjes gestempeld en uitgeknipt opgeplakt met foam tape(Prima Marketing), tekststempel ( Marianne Design)  .

 
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

4 opmerkingen:

 1. Leuk zeg allemaal, ik vind je eerste kaart erg leuk met de muziekrand, maar ook die graffiti is goed gelukt zeg! Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige kaarten, en allemaal zo verschillend. Ik vind het knap hoor dat je al die uitdagingen durft aan te gaan!!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, heb je vakantie Cora, wat een prachtige nieuwe collectie kaarten heb je gemaakt. En allemaal zo anders en met andere technieken, geweldig mooi!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gaaf zeg! vooral het 'muurtje' vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...