maandag 17 juni 2013

Opdracht 10 t/m 14 van het creabest kampioenschap

Opdracht 14 een sketch van Pagemaps
 
 Ik heb voor mezelf als extra bij de sketch toegevoegd om alleen maar met cardstock te werken.
Dus aan de slag met stempels om zelf een achtergrond te maken. De bladeren en bomschors stempels zijn van Tim Holtz, de stanzen die ik heb gebruikt van Quickutz en Tim Holtz

 
 
 
Opdracht 13
 
Natuurlijk zien we telkens nieuwe trends voorbij komen bij het scrappen, maar er zijn ook patronen die je steeds weer terug ziet komen. Vandaag krijg je de opdracht een layout te maken waarin je strepen en stippen terug laat komen. De patronen kunnen in het papier zitten, maar ook op embellishments. Je mag het ook stempelen, werken met een masker/template, enz. Zorg dat de stippen en strepen voor ons goed terug te vinden zijn op de foto in de galerie
 

Papier is van October Afternoon

Opdracht 12

Voor vandaag hebben we weer een trend die we de laatste tijd weer zien, het gebruik van glitter. Op de nieuwste papierlijn van Teresa Collins zitten bijvoorbeeld glitteraccenten, het WOW! embossing glitter is embossingpoeder met glitter en ook voor de Silhouette hebben we speciaal glitter. Vandaag krijg je daarom de opdracht een layout te maken met glitter erop. Je kunt dus papier nemen waar glitteraccenten op zit, embellishments, letterstickers of iets anders met glitter erop. Natuurlijk kun je ook zelf iets voorzien van glitters, dat is helemaal aan jou.


Ik was een poosje terug met mijn moeder in de orchideënhoeve in Luttelgeest, en daar kwam ik deze fietsmand tegen, met een fiets eraan vast. Zo leuk om dit in contrast te zien met alle hippe en bijzondere manden en kratten die je nu ziet op de fietsen.
Deze zou ik wel graag op mijn fiets willen hebben.

De glittters voor de opdracht zitten in het papier. Het papier is lost en found van My Minds EyeOpdracht 11

Maak een lo waarbij maar 25% van het blad in gebruik is. (door Frummelke/Anneke) Je maakt dus een layout waarop je op maximaal 25% van de pagina alle versieringen en foto's plakt, met andere woorden, 75% van het basisvel (mag cardstock of een vel dessinpapier zijn) blijft dus leeg. Dit is een trend die je tegenwoordig vaker ziet, en hoewel dit makkelijk lijkt, is het vaak lastiger dan men aanvankelijk denkt. De kunst is om het gevoel van de foto wel vast te leggen, zonder daar veel ruimte op de pagina voor te gebruiken.

wat een heerlijke opdracht was dit. Ik heb zitten stansen en daarna alles bij elkaar gevoegd tot voor mij één geheel.
Stansen zijn van Cheery Lynn en Tim Holtz
Embosspoeder van Stampendous
Stickers van 7 Gypsies
basisvel van Magnolia

Opdracht 10

Vandaag geven we je de opdracht een kalender te gebruiken op de layout. Je mag zelf weten hoe groot de kalender is en hoe je deze precies gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld de datum waarop de foto gemaakt is ermee aangeven, maar je kunt de kalender ook gebruiken om een layout over een hele maand te maken. 
Basisvel is van Majadesign en daar zit een kalenderprint op van de maand april, het is de eerste lente van Jikke.
Ik heb het klein gehouden om het achtergrondvel zo mooi mogelijk te combimeren met de foto.
De foto is gemat op uitgestanste stanzen van Cheery Linn en Marianne Design
Om zo`n frommelige rand te krijgen heb ik gestanst uit naaipatroonpapier
Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

2 opmerkingen:

  1. Wowww wat knap zeg, een groot huis, 3 kinderen en dan heb je ook nog tijd om van die geweldige creaties te maken, top!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Cora, jij bent lekker bezig! Wat een gave uitwerkingen van de opdrachten. Super leuke lootjes zijn het geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...