dinsdag 25 juni 2013

opdracht 21 t/m 24 van het scrapkampioenschap van creabest


Opdracht 24

Een sketch van pagemapspoppeslok

Papier van October Afternoon.
Randje zelf met het handje geborduurd.

Poppeslok is als de hele buurt op kraamvisite komt. Jikke kreeg de poppenwagen als cadeau en paste er zelf nog prima in.Opdracht 23
 
Vandaag gaan we aan de slag met geometrische vormen. Je maakt namelijk een layout waarop minimaal 10 geometrische vormen voorkomen. Je mag daarbij kiezen uit de volgende vormen: vierkant, cirkel, rechthoek, driehoek, ovaal, vijfhoek, zeshoek, ruit en achthoek.
Je mag een vorm meerdere keren gebruiken om op het aantal 10 te komen, bijvoorbeeld 4 vierkanten, 2 cirkels, 2 driehoeken en 2 zeshoeken is samen 10 vormen. Je mag foto en papier in een vorm maken, je kunt embellishments in een speciale vorm gebruiken enz.
Ik heb vierkantjes zitten snijden, om een patchwork effect te creƫren.
Papier is van the shabby green door
Verder bloemetjes zitten stanzen met papier van Maja design en the shabby green door. Blaadjes stans van Magnolia


Opdracht 22

De laatste trend in dit kampioenschap, is het gebruik van fotoframes of polaroidkaders om foto's. Verschillende merken bieden producten waar afbeeldingen van deze kaders opzitten of bieden kaders van papier die je kunt gebruiken op de layout.
De opdracht van vandaag is een layout te maken met minimaal 2 fotoframes erop. Een fotoframe is een kader die je over de foto kunt plakken. Ze zijn rechthoekig en vaak aan de onderkant breder (zoals de witte rand om een (ouderwetse) polaroid foto), en vaak staat daar iets leuks of een tekst op. Je mag zelf kaders maken, papier met kaders erop gebruiken of ze stempelen, dat maakt niet uit.Polaroid uitgesneden, stempeltje onderop gedaan met tekst.
Verder stoken gesneden en een vlechtwerk gemaakt.
Fleurig boeketje gemaakt, past wel bij de zomer.
Oh en voordat jullie denken dat ik zo netjes kan naaien, het naaiwerk zat al in het papiertje van We are Memory Keepers


Opdracht 21

Voor deze opdracht hebben we een trend voor je waar je een layout mee maakt. Momenteel zijn gouden details op layouts helemaal hip. Scrapbookupdate heeft er laatst een serie berichten over geplaatst. Hier kun je het laatste bericht van de serie vinden waarbij teruggewezen wordt naar de eerdere berichten: http://www.scrapbookupdate.com/2013/05/03/trending-gold-review-and-wrap-up/
Voor vandaag maak je dus een layout met minimaal 1 gouden detail erin. Dat kan een embellishment zijn, een stukje papier, wat je maar wilt.
Een layout met foto`s van zo`n 10 jaar geleden, vandaar gouwe ouwe.
De letter zijn met embossingpoeder van Ranger , queens gold bewerkt. Dat is het gouden item. Het ander gouden item zijn mijn jongens, maar dat is meer voor mezelf dan voor het kampioenschap.
Het papier is van Rusty Pickles.

Als je op de foto klikt wordt deze groter, en bedankt voor het langskomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...